Pierwszy atut Crazy Corn: elastyczność

Elastyczność jako idea założycielska sieci, dotyczy zarówno kwestii kulinarnych jak i biznesowych. W menu marki znajduje się klasyczna kukurydza z masłem i solą, jak i kojarzone z Meksykiem ostre smaki, podkręcone chili, limonką, serem Cotija (np. Cheese Corn). Ale są też warianty zupełnie szalone np.: kukurydza na słodko – Rafael Corn z migdałami i wiórkami kokosowymi i białą czekoladą albo Carmelove (w polewie karmelowej, doprawiona solą). Wprawiają one kubki smakowe w prawdziwe oszołomnie i najczęściej jest to miłość od pierwszego kęsa. Słowem, zarówno tradycjonaliści jaki i poszukiwacze kulinarnych przygód znajdą tu coś dla siebie. 

Elastyczny jest również pomysł na biznes. Sieć oferuje przystąpienie  jako wspólnik , bez ponoszenia ryzyka biznesowego z zakładaniem działalności włącznie. 

Rozpoczynając współpracę otrzymujesz udziały w spółce centralnej oraz gotowy punkt sprzedaży w swojej lokalizacji. 

Nie musisz martwić się o zapłatę czynszu za lokal, ZUS, towar czy pracowników.

Posiadasz stały procent od obrotu punktu, który koordynujesz oraz coroczną dywidendę z wypracowanego zysku spółki. 

 

 

Drugi atut Crazy Corn: bezkonkurencyjność 

Jeśli ktoś spaceruje właśnie deptakiem w dużym mieście minie zapewne po drodze z 10 punktów z lodami, kilka serwujących pizzę lub kebaby, ale lokal z kukurydzą, na dodatek szaloną na sto procent będzie tylko jeden. Nie będzie miał konkurencji ani na ulicy, ani nawet w całym mieście. Nietrudno zgadnąć, że zatrzyma się przy nim każdy kto lubi próbować nowinek. Na dodatek pewnie nie jeden raz, bo będzie chciał skosztować różnych pozycji z menu. 

Nieznane, egzotyczne dania zawsze przyciągają klientów, działa też efekt nowości. Jeśli kukurydza przypadnie polskiej ulicy do gustu – a właściciele sieci są pewni, że tak się stanie – to kto pierwszy podchwyci pomysł i zainwestuje w nowy koncept ma szanse na największe zyski. 

 

 

Trzeci atut Crazy Corn: prostota

Sieć franczyzowa Crazy Corn zadbała o to, by wejście do niej było maksymalnie uproszczone, a zasady panujące wewnątrz jak najbardziej przejrzyste. Przygotowanie kukurydzy oparte jest na autorskiej recepturze i unikalnym procesie technologicznym. Zapewnia to efekt powtarzalności w każdym lokalu. Sprawia też, że opanowanie sztuki przygotowywania dań jest szybkie i dość łatwe. Nie trzeba mieć do tego specjalnego kulinarnego wykształcenia. . 

 

 

Poza tym w Crazy Corn obowiązują trzy proste zasady:

  • smacznie i zdrowo
  • zarabia każdy 
  • wszędzie szalona kukurydza smakuje równie znakomicie! 

 

 

Modele współpracy z  Crazy Corn: 

Wózek gastronomiczny, riksza, przyczepa gastronomiczna, lokal, wyspa  – inwestycja 50 tys. zł w udziały w spółce 

 

 

 

 

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  •  kapitał początkowy 50 tys. zł 
  •  szacowany zwrot inwestycji już po 3 miesiące 


 

 

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

  • zaangażowanie w pracę 
  • minimum kapitału w zależności od wybranego rodzaju 
  • ścisła współpraca z centralą 
  • kultura obsługi

 

OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym (od 8 m2)  

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

Wyspa w galerii handlowej

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły