Otwarcie własnego biznesu i działanie na swoim to marzenie wielu osób w naszym kraju. Stabilność zatrudnienia, wysokie przychody i atrakcyjna praca przyciąga wielu zainteresowanych, jednak część z nich ma problem, już na samym początku zadając sobie pytanie: jak zacząć? Odpowiedź jest niezwykle prosta – zgłosić się do nas i otworzyć franczyzę fast-food w Zamościu.

Franczyza w Zamościu z Crazy Corn

Działalność gastronomiczna to doskonały pomysł nie tylko na pierwszy biznes. Dzięki modelowi franczyzy wszystko jest łatwiejsze i działa szybciej. Tym bardziej że Zamość to wartościowe miejsce, jeśli chodzi o nowe lokale, gdzie można dobrze zjeść.

Bazą jedzenia, które będziesz oferować w swoim lokalu, jest kukurydza, a właściwie jej kolby na patykach, które zostały wzbogacone o różne słone, słodkie lub pikantne dodatki, jak przyprawy czy ser. Idealnie sprawdzi się zatem jako forma tzw. ulicznego jedzenia, znanego także jako street food, które jest popularne na całym świecie, ze względu na niską cenę, krótki czas oczekiwania i niepowtarzalny smak.

Wybierając współpracę z nami, uzyskasz dostęp do szeregu przywilejów, jak możliwość zamówienia towaru z odroczeniem płatności, a także dostęp do unikalnych receptur, na podstawie których powstaje nasze jedzenie.

Dlaczego warto działać razem z nami?

Otwarcie swojego biznesu, nie tylko w miastach turystycznych, to nie prosty proces, wymaga mnóstwa czasu i środków. Model franczyzy jest natomiast bardzo przystępny, a my działamy elastycznie, dzięki czemu możesz wybrać np. formę prowadzenia działalności (lokal, budka, riksza, wyspa). Dajemy Ci możliwość spróbowania swoich sił w profesjonalnym zarządzaniu firmą, dzięki czemu nabędziesz bardzo przydatne doświadczenie i rozwiniesz skrzydła.

Oprócz tego gwarantujemy pomoc w prowadzeniu lokalu na różnych płaszczyznach. Dla przykładu: zajmiemy się dla Ciebie reklamą i wypromowaniem Twojej lokalizacji, dzięki czemu nie będzie potrzeby, aby się o to martwić. Zapewniamy także rozmaite szkolenia, dzięki którym zdobędziesz niezbędną do działania wiedzę. Wybierając nas, dołączysz do wielkiego projektu działającego w całym kraju, który szybko rośnie i się rozwija. Ponadto pracujemy zarówno z osobami, które chcą dopiero otworzyć własną działalność, jak i z firmami, które już funkcjonują i chciałyby rozszerzyć swoje menu o wyjątkowe potrawy.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania, to serdecznie zapraszamy do kontaktu. Z chęcią na nie odpowiemy i omówimy szczegóły rozpoczęcia współpracy.

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły