Jeśli chcą Państwo otworzyć sezonowy lub całoroczny punkt gastronomiczny na terenie Zakopanego, to oferta naszej firmy Crazy Corn powinna Państwa zainteresować. Zapewniamy bowiem dostęp do modelu biznesowego, jakim jest franczyza fast food w Zakopanem. W ramach takiej współpracy mogą Państwo otworzyć działalność gastronomiczną pod naszym szyldem. Specjalizujemy się w szeroko pojętej kuchni meksykańskiej, a konkretniej w jedzeniu ulicznym. Dzięki nam mogą Państwo zapewnić klientom dostęp do smacznych i pożywnych potraw bazujących na kukurydzy. Posiadamy szeroki wybór dań słonych, pikantnych oraz słodkich, więc każdy znajdzie wśród nich coś dla siebie. Wybierając współpracę z nami, zapewniają Państwo swoim klientom dostęp do czegoś innowacyjnego i oryginalnego.

 

Elastyczna i wygodna współpraca z partnerami

Nasza franczyza w Zakopanem charakteryzuje się przejrzystymi zasadami, które są łatwe do zrozumienia. Jesteśmy elastyczni pod wieloma względami. Wspieramy zarówno biznesy sezonowe, jak i całoroczne. W ramach naszej franczyzy mogą Państwo otworzyć nowy lub rozwinąć swój istniejący lokal gastronomiczny. Pomagamy również działalnościom bazującym na punktach, takich jak ryksze, budki fast food, wyspy gastronomiczne itp. Każdy więc może dopasować pomysł do własnych potrzeb, możliwości i wymagań. Posiadamy odpowiednie kwalifikacje i doświadczenie w tym zakresie. Atuty te przekładają się na wysoką jakość świadczonej pomocy na każdym etapie prowadzenia biznesu gastronomicznego w Zakopanem.

 

Atuty naszego modelu biznesowego

Franczyza fast food w Zakopanem oferowana przez naszą firmę wiąże się z licznymi korzyściami dla partnerów biznesowych. Między innymi zapewniamy możliwość leasingu różnych produktów oraz ich zakupu z odroczonym terminem płatności dopasowanym do potrzeb i możliwości finansowych partnera. Wspieramy w zakresie marketingu ogólnopolskiego i lokalnego oraz gwarantujemy dostęp do profesjonalnych szkoleń, oraz oryginalnych receptur obejmujących meksykańskie dania bazujące na kukurydzy i różnych ciekawych dodatkach. Nasza franczyza w Zakopanem jest bardzo dobrym rozwiązaniem dla biznesu gastronomicznego, ponieważ na każdym kroku wspieramy naszych partnerów w ramach prowadzonej przez nas infolinii. Posiadamy wyłączność terytorialną na określoną liczbę mieszkańców oraz pomagamy w negocjowaniu umów handlowych i związanych z wynajmem. Są to więc bardzo ważne atuty, ze względu na które warto korzystać z oferowanego przez nas modelu biznesowego.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły