Nasza firma Crazy Corn oferuje Państwu profesjonalną współpracę na zasadach partnerskich, w ramach której mogą Państwo rozpocząć zupełnie nową lub rozwinąć istniejącą działalność gastronomiczną w stolicy Dolnego Śląska. Nasza franczyza we Wrocławiu obejmuje jedzenie uliczne rodem z Meksyku. Oznacza to, że dzięki współpracy z nami, będziecie Państwo mogli serwować swoim klientom smaczne posiłki bazujące na kukurydzy w wielu postaciach oraz z różnymi przyprawami i dodatkami stosowanymi w kuchni meksykańskiej. Dla wielu ludzi jest to coś zupełnie nowego, więc z pewnością taka działalność przyciągnie wiele osób zarówno w przypadku działalności całorocznej, jak i sezonowej.

 

Przejrzysta i elastyczna współpraca z partnerami biznesowymi

Niewątpliwą zaletą naszego systemu określanego jako franczyza fast food we Wrocławiu jest uczciwa współpraca i elastyczne dostosowywanie się do pomysłów, potrzeb oraz projektów naszych partnerów biznesowych. W ramach naszej franczyzy mogą Państwo prowadzić lokal gastronomiczny, serwować dania z budki, przyczepy, rykszy albo wysepki. Opcji jest bardzo wiele i jesteśmy w stanie bezproblemowo dopasować się do rozwiązań wybranych przez partnerów. O naszej dużej elastyczności świadczy również fakt, że wspieramy całoroczne oraz sezonowe biznesy przedsiębiorców, którzy zdecydowali na dołączenie do naszej sieci.

 

Duże możliwości generowania zysku

Nasza franczyza we Wrocławiu pozwala Państwu na serwowanie smacznych dań meksykańskich na słono, ostro czy też słodko. Oznacza to, że zarówno poszukiwacze klasycznych, jak i również bardziej innowacyjnych smaków mogą znaleźć w Państwa punkcie niezwykle ciekawe dania. Duża ilość zainteresowanych klientów oraz serwowanie innowacyjnych potraw, o które trudno w innych lokalach gastronomicznych to bardzo istotne atuty, dzięki czemu Państwa punkty z jedzeniem mogą generować spore dochody.

 

Interesujące korzyści dla naszych partnerów

Dostępna w naszej ofercie franczyza fast food we Wrocławiu jest związana z licznymi korzyściami dla partnerów, którzy z nami współpracują. Przedsiębiorcom prowadzącym lokale w naszej sieci, zapewniamy dostęp do autorskich receptur oraz szkoleń, dania będą przygotowywane w sposób prawidłowy. Oprócz tego oferujemy leasing oraz zakup towarów z odroczoną płatnością. Nie należy też zapominać o wsparciu w zakresie krajowego i lokalnego marketingu oraz pomocy związanej z negocjacjami handlowymi. W razie potrzeby zachęcamy do kontaktu z naszą infolinią.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły