Jeśli poszukują Państwo możliwości zarabiania pieniędzy w branży gastronomicznej nad morzem, to oferowana przez nas franczyza fast food we Władysławowie zapewni nowe możliwości biznesowe i szansę na zarobienie sporych pieniędzy. W ramach tego modelu biznesowego franczyzobiorca może prowadzić własny lokal lub punkt gastronomiczny specjalizujący się w serwowaniu swoim klientom dań meksykańskich bazujących na słonej, pikantnej czy też słodkiej kukurydzy. Jest to typowe meksykańskie jedzenie uliczne, które dopiero podbija polski rynek. Zakładając własny lokal lub punkt z takim jedzeniem, mogą Państwo znacznie zwiększyć swoją popularność wśród osób, które są zainteresowane czymś nowym, smacznym i pożywnym.

 

Zalety współpracy z naszą firmą

Oferowana przez nas franczyza we Władysławowie oferuje bardzo ciekawy i elastyczny model współpracy charakteryzujący się licznymi atutami i korzyściami dla naszych współpracowników. Przede wszystkim zakładając działalność gastronomiczną z naszym wsparciem, otrzymują Państwo pomoc w zakresie negocjowania umów handlowych i wynajmu. Poza tym zapewniamy dostęp do unikalnych receptur oraz wszelkich niezbędnych szkoleń. Oferujemy też pomoc w zakresie marketingu lokalnego i ogólnopolskiego, a także gwarantujemy możliwość kupowania produktów z odroczonym terminem płatności. Warto dodać, że obsługujemy zarówno biznesy całoroczne, jak i sezonowe we Władysławowie. Posiadamy wyłączność na ten region, więc jest to świetna okazja na założenie działalności gastronomicznej lub rozwinięcie już istniejącego biznesu.

 

Przejrzyste zasady współpracy i fachowa pomoc na każdym kroku

Nasza profesjonalna franczyza fast food we Władysławowie to współpraca oparta na przejrzystych zasadach, które są łatwe do zrozumienia i bardzo korzystne dla naszych partnerów biznesowych. Na każdym kroku udzielamy wsparcia i odpowiadamy na wszelkie pytania czy też wątpliwości za pośrednictwem naszej infolinii. We współpracy z naszą firmą mogą Państwo prowadzić działalność w lokalu, budce, przyczepie, rykszy, na wyspie oraz w wielu innych punktach całorocznych lub sezonowych. We współpracy z naszą firmą mogą Państwo zaoferować swoim klientom egzotyczne i zupełnie nowe dania, które z pewnością przypadną do gustu wielu osobom. Region nadmorski jest bardzo popularny nie tylko w sezonie letnim, ale również w innych porach roku. Oznacza to, że nasza franczyza we Władysławowie wiąże się z możliwością zdobycia bardzo szerokiego grona zadowolonych klientów, którzy będą często powracać w celu zamówienia kolejnych pysznych dań.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły