Wiele osób marzy o pracy w pięknych miejscach, a do takich należą tereny nadmorskie. Co więcej – spora część z nich chciałaby otworzyć własny biznes w miejscowości, w której co roku pojawia się wielu turystów. Jeśli należysz do tej grupy, to świetnie trafiłeś – z naszą pomocą rozpoczniesz franczyzę fast-food w Wejherowie i będziesz zarządzać własnym lokalem gastronomicznym.

Franczyza w Wejherowie z meksykańską kuchnią w menu

Otwieranie własnego lokalu w takim miejscu jak Wejherowo to nie lada wyzwanie. Konkurencja w miejscowościach nadmorskich jest wręcz olbrzymia i nowym przedsiębiorcom często trudno jest ją pokonać. Aby ułatwić sobie to zadanie i szybko rozkręcić działalność warto postawić na współpracę z nami.

 

Kuchnia meksykańska jest znana w naszym kraju już od wielu lat, jednak dopiero w ostatnim czasie zdobywa coraz większą popularność. To właśnie z niej wywodzą się oferowane przez nas wyjątkowe kolby kukurydzy na patyku wzbogacone rozmaitymi słonymi, pikantnymi i słodkimi dodatkami, które stanowią świetną przekąskę w drodze na plażę, a dla niektórych są nawet całym daniem. Wyjątkowe menu, w którym znajdują się wyjątkowe potrawy, stanowi jeden z kluczy do sukcesu. Klienci uwielbiają próbować nowości, a tym właśnie jest znajdująca się w naszej ofercie kukurydza.

 

Decydując się na współpracę z nami, nie musisz martwić się o zaopatrzenie – możesz zamówić dzięki nam produkt z odroczonym terminem płatności. Co więcej – wszyscy doskonale wiedzą, że w dobie internetu skuteczna reklama ma niebagatelne znaczenie. Podczas gdy Ty będziesz zajęty prowadzeniem swojego lokalu, my zajmiemy się jego promocją za Ciebie – posiadamy do tego odpowiednią infrastrukturę i moce przerobowe.

Dlaczego warto zdecydować się na franczyzę w Wejherowie?

Po pierwsze – stabilność. Rozpoczynając współpracę z nami, dołączysz do ogólnokrajowego projektu. Po drugie – szkolenia. Dzięki nim będziesz przygotowany na sto procent do prowadzenia swojego lokalu gastronomicznego. Po trzecie – elastyczność. Już na starcie możesz wybrać, jaka forma prowadzenia działalności najbardziej Ci odpowiada (sprzedaż w lokalu, sprzedaż z budki, handel z rikszy czy wyspa gastronomiczna).

 

Jeśli masz jakiekolwiek pytania, to serdecznie zapraszamy do kontaktu. Chętnie na nie odpowiemy i przy okazji przedstawimy konkretne warunki współpracy. Wybierając nas – stawiasz na przejrzystą i sprawną działalność, prowadzącą projekt na skalę całego kraju, którego Ty możesz stać się częścią w krótkim czasie!

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły