Zależy Państwu na prowadzeniu dochodowego biznesu gastronomicznego na terenie stolicy naszego kraju? Jeśli tak to godnym polecenia rozwiązaniem jest dla Państwa franczyza fast food w Warszawie oferowana w ramach naszej marki. Ten uczciwy model biznesowy nakierowany jest na generowanie dużych zysków, dzięki serwowaniu klientom wysokiej jakości i bardzo smacznych potraw zaliczanych do szeroko pojętej meksykańskiej kuchni ulicznej. W ramach wspomnianej wyżej franczyzy, jako nasi partnerzy, mają Państwo możliwość założenia nowej lub rozszerzenia istniejącej działalności gastronomicznej. Wiele osób poszukuje nowych smaków i ciekawych, smacznych dań. Otwierając lokal, budkę lub inny punkt z jedzeniem meksykańskim, mogą Państwo przyciągnąć do siebie szerokie grono klientów, którzy kochają nowatorskie rozwiązania.

 

Uczciwe zasady i elastyczne podejście do biznesu

Każdy nasz partner jest traktowany w sposób uczciwy. Wspieramy nie tylko doświadczonych przedsiębiorców, ale również osoby, które dopiero stawiają pierwsze kroki w branży. Jesteśmy w stanie dopasować się do wielu różnych pomysłów oraz projektów naszych partnerów. Współpracując z nami, mogą Państwo wybrać dowolną lokalizację prowadzonego przez siebie biznesu. Nasza franczyza w Warszawie obejmuje wsparcie dla punktów, takich jak budki, lokale, riksze, przyczepy, wyspy gastronomiczne itp. Zapewniamy Państwu atrakcyjną i korzystną współpracę niezależnie od tego czy zdecydują się Państwo na prowadzenie biznesu całorocznego czy może tylko sezonowego. W każdym przypadku dajemy dostęp do wielu usług oraz praktycznych rozwiązań.

 

Franczyza fast food w Warszawie – korzyści płynące ze współpracy z Crazy Corn

Oferowana przez nas franczyza w Warszawie wiąże się z licznymi korzyściami dla naszych partnerów. Mają oni ułatwioną pracę dzięki dostępowi do kompleksowego wsparcia. Decydując się na współpracę z nami, otrzymają Państwo dostęp do unikalnych, autorskich receptur oraz profesjonalnych szkoleń prowadzonych przez doświadczonych fachowców. Dzięki temu mogą Państwo serwować dania, które spełniają wymagania klientów i są zgodne z ich zróżnicowanymi gustami. Co więcej, mogą Państwo liczyć na możliwość kupowania towarów z odroczonym terminem płatności oraz na kompleksowe wsparcie w zakresie marketingu lokalnego lub krajowego. Pomagamy również w negocjacjach handlowych oraz w wynajmowaniu lokali. Nasze wsparcie jest kompleksowe i obejmuje wiele płaszczyzn biznesowych. W przypadku pytań lub wątpliwości zapraszamy do kontaktu z naszą infolinią.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły