Jeśli marzą Państwo o prowadzeniu działalności gastronomicznej na terenie Ustki, to oferta naszej firmy z pewnością spełni oczekiwania. Dzięki współpracy z nami mogą Państwo otworzyć lokal, budkę, wyspę lub inny punkt gastronomiczny specjalizujący się w serwowaniu słonych, ostrych oraz słodkich dań meksykańskich bazujących na kukurydzy i ciekawych dodatkach. Takie potrawy dopiero podbijają polski rynek gastronomiczny, więc założenie działalności z naszą pomocą pozwoli Państwu zdobyć wielu klientów. Warto dowiedzieć się czegoś więcej na temat korzyści, jakie zapewnia nasza franczyza w Ustce.

 

Elastyczne rozwiązania franczyzowe dla każdego

Współpraca z naszą firmą umożliwia Państwu wejście na rynek “street food” obejmujący budki, lokale i punkty z tak zwanym jedzeniem ulicznym. Naszą specjalnością jest kuchnia meksykańska, w ramach której można serwować gotowaną i grillowaną kukurydzę na słono, ostro, a nawet słodko. Bogate i elastyczne menu sprawia, że lokale współpracujące z nami mogą znaleźć wielu klientów zainteresowanych czymś smacznym oraz zdrowym. Dzięki nam mogą Państwo założyć zupełnie nową działalność, rozszerzyć własny biznes gastronomiczny czy też założyć nowy biznes działający sezonowo nad morzem. Nasza franczyza fast food w Ustce jest więc godnym polecenia rozwiązaniem dla osób chcących rozwinąć swoją działalność, znaleźć dodatkowe źródło zarobku czy też po prostu pracę.

Jeżeli zależy Państwu na bezkonkurencyjnym biznesie gastronomicznym, to nasza franczyza w Ustce jest współpracą jak najbardziej godną polecenia. W miejscowościach nadmorskich można znaleźć wiele lokali z typowym fast foodem, lodami czy napojami. Lokal lub stoisko z jedzeniem meksykańskim to bardzo oryginalny biznes, który z pewnością przyciągnie klientów szukających czegoś nowego i bardzo smacznego.

 

Bezproblemowa i wygodna współpraca

Oferowana przez nas franczyza fast food w Ustce obejmuje przejrzyste i łatwe do zrozumienia zasady. Mogą Państwo sami wybrać rodzaj prowadzonej działalności i jej lokalizację. Franczyzobiorca może liczyć na marketing lokalny i ogólnopolski, a także na zakup potrzebnych towarów z odroczoną płatnością. Co więcej, zapewniamy dostęp do oryginalnych receptur, dzięki którym mogą Państwo bez trudu przygotowywać smaczne posiłki wybrane przez siebie. W razie potrzeby możliwe jest skorzystanie z naszej szerokiej oferty profesjonalnych szkoleń gastronomicznych. Te wszystkie atuty przełożą się na sukces oraz duże zyski prowadzonego przez Państwa biznesu.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły