Na rynku działa mnóstwo marek z obszaru fast food, które dają opcję skorzystania z systemu franczyzowego. O ile jednak spacerując deptakiem czy alejką parkową bez problemu znajdziemy kawiarnię, kebab czy restaurację, o tyle lokal z szaloną kukurydzą jest nadal czymś niecodziennym! Crazy Corn Szalona Kukurydza to absolutna nowość na polskim rynku. Do tej pory potraw z kukurydzy nie serwowano ani w Gdyni, ani w Białymstoku, ani w Zakopanem. A potencjał jest duży, bo oparty na sprawdzonej recepturze z Meksyku. Grillowane „Elotes” to w pierwotnej postaci połączenie słodkiej kukurydzy, majonezu, sera Cotija, limonki i chili. Pozwala na osiągnięcie różnorodnej mieszaniny smaków: kwaśnych, słodkich, słonych, rześkich. Dostosowując tę orientalną nowość z polskimi przyzwyczajeniami kulinarnymi, wykreowaliśmy wyjątkowo różnorodne menu, w którym znaleźć możemy między innymi:

  • Maslove Corn – grillowaną kukurydzę podawaną z masłem i solą,
  • Cheese Corn Grand – kukurydzę z nachos, delikatnym sosem serowym i przyprawami,
  • Cheese Corn – klasyczną kukurydzę z sosem serowym i aromatycznymi przyprawami.

„Szalona kukurydza” to szansa na zdobycie przewagi nad konkurencją! Franczyza w Toruniu nigdy nie była jeszcze tak atrakcyjna.

 

Franczyza Toruń – warunki współpracy

Dane statystyczne pokazują, że liczba osób korzystających z fast foodów systematycznie się zwiększa. Z raportu ARC Rynek i Opinia wynika, że blisko 45% ankietowanych zjada posiłki tego rodzaju co najmniej raz w miesiącu. Ten profit to tylko jeden z atutów oferty Crazy Corn. Co dodatkowo otrzymają Państwo od nas?

  • Prawo do podejmowania aktywności pod rozwijającą się marką Crazy Corn.
  • Elastyczność, rozumianą jaką alternatywę modeli franczyzowych. Znajdują się wśród nich między innymi: lokal, wyspa, przyczepka, riksza czy też dodatek do istniejącego punktu gastronomicznego. Każda funkcjonalność działa na zasadzie całorocznego lub sezonowego street foodu.
  • Dostęp do rzetelnych źródeł zaopatrzenia podlegających systematycznej kontroli jakości z funkcją odroczonej płatności.
  • Warsztaty dla franczyzobiorcy i dostęp do sekretów naszych kompozycji.
  • Wachlarz porad na każdym etapie inwestycji, przed i po otwarciu nowej siedziby Crazy Corn.
  • Wyłączność terytorialna i uczestnictwo w ogólnopolskich akcjach marketingowych.
  • Niewysokie koszty wejścia – franczyzobiorca kupuje wybrany model (np. wózek czy riksze) na własność lub finansuje poprzez leasing.

Jeśli zastanawiali się Państwo nad nową ścieżką dla swojej kariery albo sezonowym pomnażaniem kapitału, oferta Crazy Corn jest idealnym rozwiązaniem.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły