Lubisz egzotyczną kuchnię i jej niesamowite smaki? Chcesz rozkręcić biznes w gastronomii, ale nie wiesz, od czego zacząć? Mamy więc dla Ciebie świetną propozycję, jaką jest franczyza fast-food w Szklarskiej Porębie. Dzięki nam spełnisz swoje marzenie o prowadzeniu lokalu gastronomicznego, w którym wspaniałe jedzenie wpisujące się w nurt street-food przeplata się z doskonałą atmosferą. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Crazy Corn – Franczyza Szklarska Poręba

Każdy doskonale zna powiedzenie: “przez żołądek do serca” – i właśnie serwując wyśmienite specjały, bazujące na kukurydzy z różnymi dodatkami, trafiamy do serc naszych klientów, którzy chętnie do nas wracają. Unikatowa formuła podania w postaci kolby na patyku obtoczonej w przyprawach lub aromatycznym serze sprawia, że nasze punkty gastronomiczne są często odwiedzane, wzbudzają zainteresowanie i co najważniejsze – wyróżniają się na tle wielu innych miejsc, które mają podobne do siebie menu. Proponowane przez nas potrawy wywodzą się z kuchni meksykańskiej, która słynie z bogactwa przypraw i wyjątkowych połączeń smakowych. Decydując się na franczyzę fast-food w Szklarskiej Porębie, staniesz się częścią wielkiego projektu, który prężnie rozwija się na terenie całego kraju i zyskasz zupełnie nowe doświadczenie poprzez samodzielne prowadzenie jednego z naszych punktów.

Elastyczna współpraca kluczem do sukcesu

Wychodzimy naprzeciw osobom, które zdecydują się podjąć z nami współpracę na zasadzie franczyzy w Szklarskiej Porębie. Działamy wspólnie zarówno z biznesami funkcjonującymi tylko w czasie sezonu turystycznego, jak i tymi, które prosperują cały rok. Rozpoczynając franczyzę, możesz wybrać dogodną dla Ciebie formę prowadzenia biznesu: lokal, budka, riksza czy wyspa gastronomiczna. W ten sposób uzyskujesz możliwość wyboru najbardziej optymalnego dla siebie rozwiązania.

 

Nie musisz martwić się o zaopatrzenie – podejmując współpracę z nami możesz liczyć na pełne wsparcie i możliwość zakupu towarów z odroczonym terminem płatności. Oprócz tego pomożemy Ci również z promocją, dzięki czemu więcej osób dowie się, że działasz w danym miejscu. 

 

Nie tylko umożliwiamy rozkręcenie własnego biznesu, ponieważ współpracujemy także z istniejącymi lokalami, które chcą wprowadzić nasze potrawy do swojego menu. Jeśli więc chcesz rozpocząć swoją przygodę z własnym biznesem w gastronomii lub chcesz rozszerzyć swoją ofertę, aby sprostać wymaganiom swoich klientów, to nie zwlekaj dłużej i skontaktuj się z nami. Z chęcią odpowiemy na wszystkie pytania.

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły