Współpraca z naszą marką zapewni Państwu dostęp do profesjonalnego wsparcia w zakresie prowadzenia biznesu gastronomicznego w Szczecinie. Oferujemy model współpracy, jakim jest franczyza w Szczecinie, w ramach którego otworzą Państwo lokal, budkę lub inny punkt specjalizujący się w serwowaniu smacznych dań zaliczanych do szeroko pojętej meksykańskiej kuchni ulicznej. Posiłki są serwowane na świeżym powietrzu, a różnorodność oferowanych dań i smaków to bardzo ważny atut, dzięki któremu zainteresowanie wśród klientów będzie bardzo duże. To z kolei przełoży się na większy zysk Państwa punktu lub lokalu.

 

Profesjonalna współpraca i dostosowanie do potrzeb partnerów

W ramach naszego systemu, jakim jest franczyza fast food w Szczecinie, mogą Państwo prowadzić wiele form działalności, zarówno w lokalu, jak i budce, przyczepie, na rikszy itp. Niezbędne wyposażenie mogą Państwo kupić na własność lub otrzymać w ramach leasingu. Nasza marka wspiera biznesy całoroczne oraz sezonowe. Można więc zauważyć, że potrafimy elastycznie dostosować się do potrzeb oraz projektów i pomysłów naszych partnerów biznesowych.

 

Smaczne i nowatorskie dania fast food w Szczecinie

Oferowana przez nas franczyza w Szczecinie to model biznesowy, w ramach którego mogą Państwo serwować swoim klientom smaczne dania meksykańskie bazujące w głównej mierze na kukurydzy w różnych postaciach (grillowana, gotowana itp.). Bardzo istotnymi elementami są różne dodatki, takie jak sól, tradycyjne przyprawy meksykańskie i nie tylko. Dzięki temu możliwe jest przygotowywanie posiłków słonych, pikantnych lub słodkich. To z kolei pozwala na spełnienie wymagań nawet najbardziej wybrednych klientów, zarówno takich, którzy poszukują tradycyjnych smaków, jak również osób, którym zależy na bardziej wyszukanych i zupełnie nowych potrawach.

 

Zalety współpracy z Crazy Corn

Franczyza fast food w Szczecinie dostępna w ramach naszej oferty to rozwiązanie biznesowe obejmujące wiele istotnych atutów. Nasi współpracownicy mają zapewnione kompleksowe wsparcie w ramach szeroko pojętego marketingu lokalnego i krajowego oraz dostęp do autorskich, unikalnych receptur i profesjonalnych szkoleń gastronomicznych. Mogą Państwo kupować towary z odroczonym terminem płatności. Dodatkowo pomagamy w negocjacjach handlowych, znajdujemy inwestorów oraz umożliwiamy naszym partnerom wybór dowolnej lokalizacji dla swojego punktu serwującego jedzenie uliczne rodem z Meksyku. W przypadku pytań i wątpliwości, pracownicy naszej infolinii chętnie udzielą stosownej pomocy.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły