Naszą ofertę kierujemy do lokali gastronomicznych, które chciałyby poszerzyć swoją działalność o całoroczne lub sezonowe serwowanie meksykańskiego jedzenia ulicznego. Współpracujemy również z osobami, które poszukują pracy lub ciekawego pomysłu na własny biznes. Proponujemy Państwu bardzo ciekawy i atrakcyjny model biznesowy, jakim jest franczyza fast food w Sopocie. W ramach współpracy z nami mogą Państwo otworzyć własny punkt gastronomiczny w jednym z największych i najważniejszych polskich, nadmorskich kurortów turystycznych. Oferujemy wsparcie na korzystnych i przejrzystych zasadach.

 

Smaczne dania kuchni meksykańskiej w Sopocie

Oferowana przez nas franczyza w Sopocie to model biznesowy, w ramach którego mogą Państwo serwować szybkie i smaczne dania z zakresu meksykańskiego jedzenia ulicznego. Bazują one w głównej mierze na kukurydzy pod wieloma postaciami. Dysponujemy szerokim zakresem unikalnych receptur, dzięki którym dostarczą Państwo swoim klientom różnorodne ciekawe posiłki na słono, ostro czy też na słodko. Oferując takie unikalne potrawy Państwa lokal czy też punkt gastronomiczny z pewnością przyciągnie spore grono klientów zainteresowanych smacznym, pożywnym jedzeniem. Dla turystów i mieszkańców Sopotu takie jedzenie będzie miłą odmianą dla tradycyjnego fast foodu.

 

Elastyczny model biznesowy dopasowany do potrzeb partnerów

Bardzo ważną zaletą dołączenia do naszej sieci jest dobra współpraca na przejrzystych warunkach i duża elastyczność. Jesteśmy w stanie dopasować się do możliwości, potrzeb i zróżnicowanych pomysłów naszych partnerów. Oznacza to, że decydując się na nasz model biznesowy, jakim jest franczyza w Sopocie, mogą Państwo otworzyć zupełnie nowy lub rozszerzyć istniejący lokal gastronomiczny o nasze dania. Oferujemy też współpracę z partnerami biznesowymi, którzy planują prowadzenie działalności gospodarczej w różnego rodzaju budkach fast food, na rykszach czy też wysepkach gastronomicznych. Współpracujemy zarówno z przedsiębiorcami planującymi biznes całoroczny, jak i również z lokalami i punktami sezonowymi.

 

Profesjonalna pomoc na każdym etapie działalności

Nasza franczyza fast food w Sopocie zapewnia Państwu wiele istotnych korzyści. Partnerom oferujemy możliwość zakupu towarów z odroczoną płatnością lub leasingu. Zapewniamy fachowe szkolenia i unikalne receptury kuchni meksykańskiej. Pomagamy w negocjacjach handlowych oraz wspieramy działania z zakresu marketingu ogólnopolskiego i lokalnego. W razie potrzeby zachęcamy do kontaktu z naszą infolinią.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły