Słupsk to miasto, w którym nigdy za wiele tak zwanego ulicznego jedzenia. Fast food mocno się rozwinął w ciągu ostatnich lat. Z dań tłustych i niezdrowych zmienił się w żywność typu fit, w której nie brakuje warzyw i owoców. Franczyza w Słupsku ma olbrzymi potencjał, zwłaszcza jeśli jest ściśle związana z usługami gastronomicznymi. Oferujemy wsparcie – nasi partnerzy biznesowi otrzymują od nas również wszechstronną pomoc merytoryczną i praktyczną. Biznes z nami nie może się nie udać, dlatego warto zostać naszym partnerem. Z naszą pomocą mają Państwo zapewniony sukces – niezależnie od tego, czy prowadzą Państwo dużą, średnią czy małą firmę.

Wyraziste, smaczne dania rodem z Meksyku teraz także w Słupsku!

Myślą Państwo, że meksykańskie dania „nie chwycą” w Państwa ofercie, bo są zbyt egzotyczne? Tak naprawdę jest to ich olbrzymia zaleta, ponieważ wielu smakoszy poszukuje właśnie potraw, których nigdy jeszcze w życiu nie próbowali. Nasze dania meksykańskie są naprawdę wyborne w smaku i praktycznie niczym nie różnią się od tych, które można zjeść na typowej, meksykańskiej ulicy. Franczyza fast food w Słupsku to propozycja dla wszystkich biznesmenów, którzy chcieliby rozwijać swoją firmę, nie ryzykując niczym. Wśród Państwa klientów z pewnością są osoby, które gustują w daniach słodkich, słonych lub pikantnych – każda z nich znajdzie coś dla siebie w meksykańskiej części Państwa menu.

Franczyza w gastronomii – intratny i elastyczny biznes

Oferują Państwo swoje dania na mieście – sezonowo? A może mają Państwo chętnych na swoje szybkie specjały przez cały rok? Wybierając współpracę z nami, łatwo uda się dostosować naszą propozycję do Państwa oczekiwań i możliwości. Zestaw dań jest bardzo szeroki, a jednocześnie sami Państwo decydują, jak dużo z nich trafi do Państwa lokalu, pojazdu czy na Państwa gastronomiczne stoiska. Franczyzę w Słupsku chcą Państwo potraktować jako dodatek do istniejącej oferty? Wciąż mogą Państwo spróbować dostosować potrawy meksykańskie do już istniejącego katalogu Państwa dań.

Współpraca z nami zapewnia same korzyści

Proponując dania meksykańskie pod szyldem naszej marki, nie zaczynają Państwo budować swojej firmy „od zera”. Nasza działalność jest już bowiem dobrze znana – nie tylko w Słupsku, ale również na terenie innych, nadmorskich miast, jak i w całym kraju. Nasi klienci cenią sobie trud, jaki wkładamy, by zawsze dostarczać świeże, zdrowe i smaczne potrawy, które są dostępne w atrakcyjnej cenie. Duże doświadczenie w branży gastronomicznej pozwala nam wspierać Państwa od samego początku po działania stricte związane z marketingiem i dalszym rozwojem. Promocja dań meksykańskich, po które ludzie już chętnie sięgają, jest łatwa i nie wymaga zbyt wielkich nakładów pieniężnych. Ze współpracy z nami mogą więc Państwo czerpać wiele korzyści, również finansowych. Zapraszamy do kontaktu z nami!

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły