Jeśli poszukują Państwo możliwości otwarcia nowego lub rozszerzenia istniejącego biznesu gastronomicznego w Rzeszowie to przygotowany przez nas system franczyzowy Crazy Corn z pewnością spełni Państwa oczekiwania. Oferowana przez nas franczyza fast food w Rzeszowie to bardzo profesjonalny model biznesowy, dzięki któremu wejdą Państwo na lokalny rzeszowski rynek gastronomiczny z bardzo ciekawymi i innowacyjnymi potrawami charakterystycznymi dla kuchni meksykańskiej. W ten sposób Państwa restauracja, budka lub inny punkt gastronomiczny przyciągnie ludzi poszukujących czegoś smacznego i nowego.

 

Szeroka oferta dań dla smakoszy

Nasza franczyza w Rzeszowie umożliwia Państwu otwarcie punktu gastronomicznego z meksykańskim jedzeniem. Składniki dań bazują w głównej mierze na kukurydzy gotowanej, grillowanej oraz w innych formach. Oprócz tego w przepisach znajdują się liczne dodatki i przyprawy. Prowadząc punkt gastronomiczny wchodzący w skład naszej sieci, mogą Państwo dostarczać swoim klientom posiłki słone, pikantne czy też słodkie. Każdy więc znajdzie coś dla siebie. Taka duża różnorodność dań oraz serwowanie czegoś zupełnie nowego i oryginalnego z pewnością przyciągnie wielu klientów do Państwa biznesu.

 

Elastyczne i przejrzyste warunki współpracy

Oferowana przez nas franczyza fast food w Rzeszowie obejmuje przejrzyste i uczciwe warunki współpracy z partnerami biznesowymi. Potrafimy dopasować się do zróżnicowanych potrzeb i strategii przedsiębiorców, którzy z nami współpracują. Mogą Państwo prowadzić działalność w przyczepie, budce, na rykszy, w lokalu gastronomicznym czy też w formie dodatku do istniejącego punktu restauracyjnego. Co więcej, wspieramy zarówno biznesy całoroczne, jak i lokale oraz punkty gastronomiczne działające sezonowo. Jesteśmy więc bardzo elastyczni, a to oznacza, że mogą Państwo założyć u nas dowolną formę działalności w biznesie gastronomicznym.

 

Liczne atuty dla naszych partnerów

Oczywiście system, jakim jest nasza franczyza w Rzeszowie, charakteryzuje się wieloma atutami i korzyściami dla naszych współpracowników. Prowadząc punkt z meksykańskim jedzeniem ulicznym we współpracy z naszą firmą, otrzymują Państwo dostęp do unikalnych receptur i szkoleń. Oprócz tego zapewniamy możliwość kupowania różnych produktów i towarów z odroczonym terminem płatności. Wspieramy naszych partnerów w negocjacjach handlowych, pomagamy znaleźć inwestorów oraz zapewniamy skuteczny marketing na poziomie lokalnym i ogólnopolskim.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły