Naszą ofertę kierujemy do potencjalnych franczyzobiorców lub do osób, które chcą otworzyć własny biznes. Z pewnością pomysł zainteresuje też tych, którzy planują rozpocząć sezonową lub całoroczną działalność gastronomiczną. Oferujemy skorzystanie z franczyzy, która pozwala zaoszczędzić na kosztach wstępnych. Zachęcamy Państwa do zapoznania się z proponowanymi przez nas rozwiązaniami.

 

Franczyza fast food – Poznań

Nasza sieć Crazy Corn cały czas się rozwija. Pierwsze punkty powstaną w kilku lokalizacjach, a jedną z nich jest Poznań. Właściciele zachęcają do zapoznania się z ofertą, która odniesie sukces nawet w trudnych warunkach rynkowych. Jeśli są Państwo zainteresowani podjęciem współpracy, zachęcamy do kontaktu. W tym przypadku plusów jest bardzo wiele. Pierwszym z nich jest elastyczność, co dotyczy biznesu i gastronomii. W menu znajduje się kukurydza z solą i masłem, jak również ostre smaki meksykańskie czy też wersje słodkie i słone. Zarówno tradycjonaliści, jak i poszukiwacze nowych smaków z pewnością znajdą w Crazy Corn coś dla siebie. Sieć bazuje na kilku modelach franczyzowych, jakimi są:

  • lokal,
  • wyspa,
  • riksza,
  • przyczepa,
  • dodatek do istniejącego punktu gastronomicznego.
 

Unikalny pomysł na biznes

Kolejną zaletą franczyzy fast food w Poznaniu w tym przypadku jest bezkonkurencyjność. Lokal z tak przyrządzaną kukurydzą  z pewnością będzie się wyróżniał na tle innych punktów z pizzą i kebabem. To sprawia, że zyskają Państwo uznanie na rynku i zwrócą uwagę odbiorców czymś całkowicie nowym. Egzotyczne dania przyciągną przechodniów, którzy zechcą poznać szalone smaki. Cały proces współpracy jest maksymalnie uproszczony, a obowiązujące zasady są dla każdego zrozumiałe. Samo przygotowanie smacznej kukurydzy opiera się na unikalnym procesie technologicznym i specjalnej recepturze. Dzięki temu zachowają Państwo powtarzalność w każdym lokalu. Na uznanie zasługuje fakt, że potrawy przygotowuje się łatwo i przyjemnie. Nie trzeba posiadać wieloletniego doświadczenie i wiedzy w zakresie gastronomii.

Przejrzystością odznacza się także nasz system franczyzowy. Mają Państwo możliwość samodzielnego wskazania lokalizacji. Po wyborze odpowiedniej opcji franczyzowej do Państwa rąk trafia kompletny punkt z całym wyposażeniem. Dostawcami są liderzy w swoich branżach, którzy zapewniają doskonałą jakość wyrobów i niezawodne działanie sprzętu. Zachęcamy do kontaktu z naszą firmą. Służymy poradą i chętnie odpowiemy na wszystkie pytania. Smaczne dania przyciągną uwagę klientów, natomiast korzystny model współpracy z pewnością Państwa usatysfakcjonuje.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły