Szukasz pomysłu na własny biznes? A może myślisz o poszerzeniu działalności? Z pewnością zainteresuje Cię współpraca z Crazy Corn. Oferta franczyzy fast food w Opolu to świetna opcja dla osób, które pragną wejść na rynek gastronomiczny z wyjątkowymi, innowacyjnymi daniami kuchni meksykańskiej. Decydując się na ten model biznesowy, przyciągniesz zarówno klientów chętnych do poznawania nowych smaków, jak i tradycjonalistów, którzy szukają lokalu z dobrym jedzeniem. 

Franczyza Opole – dogodne warunki współpracy 

Firma Crazy Corn oferuje 7 modeli franczyzy. W Opolu, czyli mieście odwiedzanym przez turystów, doskonale sprawdzi się każdy z nich. Szaloną kukurydzę możesz sprzedawać z przyczepy gastronomicznej, rikszy, wózka, wysypy w galerii handlowej, a także w lokalu z okienkiem lub obsługą wewnętrzną. Crazy Corn to również świetna opcja dla osób, które posiadają własnego foodtrucka, przyczepę lub lokal i chcą poszerzyć swoją działalność.

Decydując się na franczyzę fast food w Opolu, zyskasz liczne przywileje. Przede wszystkim możesz liczyć na stały dostęp do sprawdzonych źródeł zaopatrzenia i oryginalnych meksykańskich przepisów. Ponadto będziesz miał szansę uczestniczyć w szkoleniach dla franczyzobiorców i ogólnopolskich warsztatach marketingowych. Ponadto podejmując współpracę z Crazy Corn masz zagwarantowaną wyłączność terytorialną i wsparcie na każdym etapie inwestycji. Nie będziesz również musiał martwić się o wysokie koszty wejścia na rynek. Decydując się na franczyzę fast food, nie potrzebujesz dużego budżetu, gdyż wózek czy przyczepę możesz wziąć w leasing. 

Franczyza fast food Opole – nowość na polskim rynku

W Polsce działa sporo lokali serwujących fast foody. W dużych miastach i turystycznych miejscowościach mija się wiele food trucków, barów i restauracji, które podają burgery, pizzę czy frytki. Jednak czy widziałeś lokal z meksykańską kukurydzą przyrządzaną na wiele sposobów? Zapewne nie. Crazy Corn to nowość na polskim rynku! Zatem jeśli chcesz otworzyć nietuzinkowy biznes, wybierz franczyzę fast food Opole i zacznij serwować wyjątkowe, meksykańskie dania. W menu Crazy corn znajduje się m.in. Maslove corn, czyli klasyczna kukurydza z masłem i solą. Dużym uznaniem cieszy się również przepis na Cheese corn grand – kukurydzę podawaną z nachosami i sosem serowym. Menu Crazy Corn z pewnością podbije serca Opolan i przyciągnie do Twojego lokalu rzeszę klientów. Jeśli jesteś zainteresowany franczyzą fast food, skontaktuj się z Crazy Corn i podbij Polski rynek. 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły