Planują Państwo założenie lub rozwinięcie istniejącego biznesu gastronomicznego w Mikołajkach? Jeśli odpowiedź jest twierdząca, to serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty franczyzy fast food w Mikołajkach. Z naszą pomocą mogą Państwo prowadzić działalność gastronomiczną w jednym z najpopularniejszych mazurskich kurortów. Nasza sieć jest nastawiona na smaczne, pożywne i zupełnie nowe dania kuchni meksykańskiej, które bazują na gotowanej albo grillowanej kukurydzy ze słonymi, pikantnymi czy też słodkimi dodatkami. Różnorodność potraw i receptur oraz dodatków sprawia, że praktycznie każdy znajdzie swoje ulubione posiłki i smaki. Stworzenie lokalu czy też budki albo innego punktu z meksykańskim jedzeniem ulicznym jest więc świetnym sposobem na przyciągnięcie szerokiego grona klientów zainteresowanych czymś, co będzie smaczne i innowacyjne.

 

Atrakcyjny model współpracy dla każdego

Bardzo ważny atut naszego wsparcia, jakim jest franczyza w Mikołajkach, to elastyczna oferta dopasowana do zróżnicowanych potrzeb i możliwości naszych partnerów biznesowych. Pod naszą opieką możliwe jest prowadzenie działalności w lokalach, budkach, na wysepkach gastronomicznych, rykszach i przyczepach. Oferujemy możliwość kupna lub leasingu potrzebnych przedmiotów i materiałów w zależności od możliwości finansowych i preferencji partnera. Nasza franczyza fast food w Mikołajkach jest dostępna zarówno dla podmiotów prowadzących działalność całoroczną, jak i dla przedsiębiorców, którzy chcą otworzyć punkt sezonowy. Ofertę kierujemy do początkujących partnerów lub do istniejących firm gastronomicznych, chcących poszerzyć swoją działalność o coś innowacyjnego i smacznego.

 

Korzyści płynące ze współpracy z nami

Nasza franczyza w Mikołajkach wiąże się z wieloma korzyściami dla partnerów, którzy zdecydowali się na współpracę z nami. W ramach pomocy oferujemy dostęp do unikalnych receptur oraz profesjonalnych szkoleń gastronomicznych zapewniających fachową obsługę klientów. Oferujemy również pomoc w negocjacjach handlowych i związanych z wynajmem lokali. Pomagamy w zakresie marketingu krajowego i lokalnego oraz umożliwiamy zakup towarów z odroczonym terminem płatności. Potrafimy więc dopasować się do potrzeb każdego partnera. W ramach współpracy z nami można prowadzić lokal z meksykańskim jedzeniem ulicznym czynny przez cały rok, ale obsługujemy też działalność sezonową. Każdemu partnerowi zapewniamy stałe wsparcie dzięki kontaktowi z naszą infolinią. Z nami otworzą i rozwiną Państwo biznes zapewniający sukces.

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły