Tam, gdzie gromadzą się turyści, powinno znaleźć się też dobre jedzenie. Właśnie dlatego franczyza fast-food w Mielnie, którą oferujemy, to doskonała opcja dla każdego, kto chce rozkręcić własny biznes związany z gastronomią, ale nie ma pojęcia, w jaki sposób się za to zabrać. Dzięki nam łatwo i szybko otworzysz swój punkt gastronomiczny i zaczniesz przygotowywać i sprzedawać pyszne przysmaki kuchni meksykańskiej w jednym z najpopularniejszych miast nad polskim morzem.

Franczyza – Mielno. Otwórz swój punkt gastronomiczny! 

Każdego lata miasta nad morzem są pełne turystów. Wielu z nich nie tylko odpoczywa, ale również zwiedza i poznaje nowe smaki. To doskonałe miejsce, aby pomóc im poznać nieco świata poprzez wyjątkowe dania wywodzące się wprost z meksykańskiego street-foodu.

 

Bazą naszych propozycji jest kukurydza doprawiona rozmaitymi dodatkami, takimi jak ser, karmel czy ostre przyprawy. Niezależnie zatem od tego, czy klient będzie miał ochotę na coś słonego, słodkiego czy ostrego – i tak znajdzie coś dla siebie. Ponadto unikalna oferta, która wyróżnia się na tle innych lokali, sprawia, że zainteresowanie kolbami kukurydzy na patyku jest duże i ludzie chętnie je kupują.

 

Decydując się na współpracę z nami, możesz otworzyć działalność całoroczną lub sezonową. Co więcej – współpracujemy również z istniejącymi lokalami, które chcą wprowadzić nasze specjały do swojego menu.

Dlaczego warto z nami współpracować?

Ponieważ, dołączając do nas, nie tylko ułatwiasz sobie drogę do rozpoczęcia własnej działalności, ale także stajesz się częścią dużego projektu. Z nami nie musisz martwić się o niezbędne do działania towary. Dzięki naszej pomocy zamówisz je z odroczeniem płatności, co znacznie ułatwi Ci funkcjonowanie – zwłaszcza na początku.

Zajmiemy się też wypromowaniem Twojego punktu w social mediach i nie tylko, aby potencjalni klienci wiedzieli, gdzie mogą Cię znaleźć. Umożliwiamy wiele różnych form prowadzenia działalności: lokal gastronomiczny, przyczepa, budka, riksza, wyspa – pod tym względem jesteśmy naprawdę elastyczni, a Ty możesz wybrać taką opcję, jaka najbardziej Ci odpowiada.

 

Niezależnie od tego, jaki model współpracy chcesz wybrać – umożliwimy Ci rozwój i zdobycie doświadczenia. Jeśli natomiast masz już pomysł, jednak boisz się, że sobie nie poradzisz, również mamy dla Ciebie propozycję: wyjątkowe szkolenia, które przygotują Cię do prowadzenia działalności.

 

Jeśli masz jakieś pytania, to prosimy o kontakt – z chęcią na wszystkie odpowiemy. Serdecznie zapraszamy do współpracy!

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły