Prowadzenie działalności polegającej na serwowaniu turystom dań typu fast food jest świetnym pomysłem na dochodowy biznes w nadmorskich miejscowościach. Wielu przedsiębiorców planuje otwarcie lub rozwój swojego biznesu o nowe, ciekawe pomysły. Godna polecenia jest oferowana przez nas franczyza fast food w Łebie, dzięki której mogą Państwo serwować swoim klientom smaczne posiłki charakterystyczne dla kuchni meksykańskiej. Obsługujemy wiele modeli biznesowych, takich jak lokale i wyspy gastronomiczne, wózki, ryksze albo przyczepy. Można je kupić na własność lub nabyć drogą leasingu. Każdy może więc znaleźć rozwiązanie dopasowane do własnych potrzeb i charakterystyki prowadzonego przez siebie biznesu.

 

Elastyczne rozwiązania biznesowe dla gastronomii

Dzięki nam mogą Państwo w szybki i łatwy sposób założyć własny biznes gastronomiczny działający sezonowo lub na stałe na terenie Łeby. W mieście tym trudno o lokale i stoiska serwujące gotowaną i grillowaną kukurydzę z różnymi dodatkami w stylu meksykańskim. Nasza franczyza w Łebie jest więc świetną okazją na zyskanie nowych klientów, którzy są zainteresowani oryginalnymi i smacznymi daniami słonymi, pikantnymi lub słodkimi. Duża różnorodność receptur oraz wysoka jakość dostarczanych przez nas składników to bardzo ważne atuty przekładające się na duży sukces biznesów, które z nami współpracują. Nasza elastyczna oferta umożliwia bezproblemowe dopasowanie się do różnych form działalności i ich zróżnicowanej specyfiki. Państwa lokal lub stoisko będzie z pewnością wyróżniać się na tle punktów z kebabem, fast foodem i lodami.

 

Profesjonalna pomoc na wielu płaszczyznach

Oferujemy przejrzyste zasady współpracy. Franczyza fast food w Łebie to świetny pomysł na optymalizację własnych zysków i dostarczanie klientom posiłków dopasowanych do ich potrzeb oraz gustów smakowych. Współpracując z naszą firmą, mogą Państwo kupować niezbędne towary i składniki z odroczonym terminem płatności dopasowanym do Państwa potrzeb i możliwości finansowych. Oferujemy dostęp do szkoleń gastronomicznych i naszych autorskich receptur oraz pomagamy w sprawach związanych z marketingiem. Dodatkowo nasi fachowcy wspierają Państwa w zakresie negocjowania umów najmu i handlowych. Dzięki naszej infolinii mają Państwo zapewnioną stałą pomoc.

Jak widać, współpraca w ramach naszej franczyzy w Łebie wiąże się z wieloma atutami i korzyściami. Warto się zainteresować taką formą biznesu i wprowadzić do swojej oferty dania z zakresu meksykańskiego jedzenia ulicznego. Wspieramy działalność całoroczną oraz sezonową.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły