W dobie pandemii gastronomia przechodzi okres swego rodzaju transformacji. Ze względu na brak możliwości serwowania dań w lokalach, coraz większą popularnością cieszą się punkty oferujące jedzenie na wynos. Na tej właśnie zasadzie działa Crazy Corn. Oferujemy Państwu możliwość franczyzy w Krakowie, w aż 7 różnych modelach!

 

Co to jest Crazy Corn?

Crazy Corn, to nowatorski pomysł zarabiania na street foodzie, oparty na franczyzie. Sprzedawany produkt, to przysmak Meksykanów, który w Polsce i Europie znamy głównie w wersji gotowanej lub popcornu. Tymczasem kukurydzę można przyrządzić na wiele ciekawych i niebanalnych sposobów, zarówno na słodko, jak i na słono. W ramach współpracy otrzymają Państwo od nas gotową recepturę, której wykorzystanie nie wymaga specjalistycznych umiejętności kulinarnych. Dzięki temu nasza kukurydza, niezależnie od lokalizacji, charakteryzuje się tym samym, wyjątkowym smakiem.

 

Franczyza fast food Kraków

Jak już wspomnieliśmy, oferujemy 7 modeli franczyzy. W mieście nastawionym na turystykę, a takim jest bez wątpienia Kraków, sprawdzi się w zasadzie każdy z nich. Punkt oferujący kukurydzę w różnej postaci, będzie się wyróżniał na tle innych, posiadających bardziej standardowe menu do wyboru. W ramach franczyzy mogą Państwo sprzedawać Crazy Corn:

  • W lokalu – z okienka lub z obsługą wewnątrz lokalu,
  • Z przyczepy gastronomicznej (sprzedaż całoroczna lub sezonowa),
  • Z wózka gastronomicznego/rikszy (również opcja sprzedaży całorocznej lub sezonowej),
  • W ramach wyspy w galerii handlowej,
  • Poprzez dofinansowanie posiadanego już lokalu, foodtracka lub przyczepy,
  • W ramach dostosowania miejsce w posiadanym już lokalu gastronomicznym.

Warto podkreślić, że pobieramy od Państwa opłatę w wysokości 5% wartości obrotu, ale tylko w okresie, kiedy prowadzą Państwo sprzedaż. Dodatkowo zapewniamy pełne wsparcie merytoryczne oraz techniczne w trakcie współpracy z nami. Posiadamy dedykowaną infolinię techniczną, pomagamy w negocjowaniu umów najmu lokalu, a także zapewniamy lokalny i ogólnopolski marketing oraz możliwość zakupu z odroczonym terminem płatności. W zamian oczekujemy pełnego zaangażowania w pracę, ścisłej współpracy z nami i przestrzegania polityki firmy, a także wkładu własnego – w zależności od wybranej formy współpracy. Szacunkowy wkład własny obliczyliśmy już z uwzględnieniem zakupu pierwszego towaru, niezbędnego do przygotowywania Crazy Corn.

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły