Na polskim rynku działa dużo firm typu fast food, które funkcjonują w oparciu o system franczyzowy. O ile jednak kawiarni, lodziarni, restauracji czy burgerowni jest wiele i trudno się wyróżnić, o tyle miejsce proponujące szaloną kukurydzę jest nadal czymś nowym. Crazy Corn Szalona Kukurydza to absolutna nowinka na rynku polskim. Do tej pory potraw z kukurydzy nie serwowano w żadnym z polskich miast. Tym bardziej nie były one dostępne w Kielcach. A potencjał drzemiący w tym produkcie jest duży, bo oparty na sprawdzonej recepturze prosto z Meksyku. Grillowane „Elotes” to atrakcyjne połączenie słodkiej kukurydzy, majonezu, sera Cotija, limonki i chili, które pozwala na uzyskanie różnorodnej kolekcji smaków: kwaśnych, słodkich, słonych czy orzeźwiających. Dostosowując tę egzotyczną nowość do polskich rytuałów kulinarnych, wykreowaliśmy wyjątkowo różnorodne menu, w którym można znaleźć między innymi:
- Elotes – tradycyjną kukurydzę z majonezem, serem, sokiem z limonki i przyprawami,
- Cheese Corn Grand – kukurydzę z nachos, delikatnym sosem serowym i przyprawami,
- Rafael Corn – wyjątkową kukurydzę z polewą z białej czekolady, wiórkami kokosowymi i migdałami.
Szalona kukurydza to dobra okazja na zdobycie ekspresowej przewagi nad konkurencją. Franczyza w Kielcach w ramach współpracy z Crazy Corn to dobre rozwiązanie dla każdej ze stron.
Franczyza Kielce – warunki współpracy
Dostępne analizy pokazują, że liczba osób korzystających z fast foodów stale wzrasta. Z raportu ARC Rynek i Opinia wynika, że około 45% ankietowanych spożywa posiłki typu fast food przynajmniej raz w miesiącu, a co trzeci badany jada poza domem przynajmniej 3 razy w miesiącu. Ten kapitał to tylko jeden z atutów oferty Crazy Corn. Co jeszcze otrzymają Państwo w ramach współpracy?
- Prawo do działania pod innowacyjną marką Crazy Corn.
- Elastyczność, rozumianą jaką propozycję modeli franczyzowych. Są wśród nich na przykład lokal, wyspa, przyczepka, riksza, jak również dodatek do istniejącego punktu gastronomicznego. Każda możliwość działa na zasadzie całorocznego lub sezonowego street foodu.
- Dostęp do sprawdzonych źródeł zaopatrzenia podlegających stałej kontroli jakości z funkcją odroczonej płatności.
- Coaching dla franczyzobiorcy i dostęp do naszych wyjątkowych receptur.
- Wsparcie operacyjne na każdym etapie inwestycji.
- Wyłączność terytorialną i udział w ogólnopolskich kampaniach marketingowych.
- Niskie koszty wejścia – franczyzobiorca nabywa wybrany model (np. wózek czy riksze) na własność lub finansuje poprzez leasing.
Jeśli rozważają Państwo możliwość rozwoju swojej kariery albo zastanawiają się nad otworzeniem własnego biznesu gastronomicznego, warto poznać szczegóły atrakcyjnej oferty Crazy Corn. Zapraszamy do kontaktu!