Karpacz to piękna miejscowość w województwie dolnośląskim i do tego blisko Karkonoszy. Tutejsi mieszkańcy, podobnie jak turyści, często więc spędzają czas wolny na świeżym powietrzu – spacerując, wędrując zwiedzając. Dlaczego by zatem nie umilić im tych chwil, proponując pyszne dania uliczne typu fast food? Niektórym kojarzą się one z niezdrową żywnością, ale każdy punkt gastronomiczny sam decyduje, co ma w swojej ofercie. Nawiązując z nami współpracę franczyzową w Karpaczu, masz szerokie pole do popisu. Preferujesz usługi stacjonarne, mobilne lub w formie cateringu? Wszystko jest możliwe, gdy podejmiesz współpracę z naszą firmą. Bogata oferta dań umożliwia też łatwe dopasowanie jej do modelu swojej firmy, w tym do dań serwowanych przez cały rok lub tylko sezonowo.

Franczyza fast food – to się sprawdzi!

Fast food to nie tylko tuczące hot dogi, frytki i hamburgery – nawet jeśli masz w swojej ofercie takie specjały, możesz poszerzyć menu o dania z innej kuchni. Co Twoi klienci powiedzieliby na potrawy, które serwuje się na ulicy w Meksyku? U nas, w Polsce, meksykańskich dań wciąż jeszcze nie znajdzie się w każdej restauracji, pubie, barze, samochodzie z fast foodem czy w rikszy. Franczyza to duża szansa na dalszy rozwój w branży gastronomicznej i na pozostanie atrakcyjnym na tle konkurencji. Potrawy meksykańskie to również idealny wybór, jeśli chcesz, żeby franczyza w Karpaczu była dla Ciebie biznesem pewnym, stabilnym i miała dalszą perspektywę. Tym bardziej, że meksykańskie menu jest naprawdę smaczne, kolorowe, dodaje energii i na długo pozostaje w pamięci.

Dlaczego nasza oferta? Bo jesteśmy solidni, wiarygodni i zawsze Ci pomożemy!

Nasza firma oferuje dania kuchni meksykańskiej najwyższej jakości. Składniki są świeże, wiele z nich jest sprowadzane z Meksyku, a bazą wszystkich dań jest lubiana i zdrowa kukurydza. Dbamy o to, aby zaproponować naszym partnerom biznesowym jak najlepsze warunki do rozwoju, dlatego nie zostawiamy ich samych z naszym menu. Pomożemy z promocją tego rodzaju specjałów, żeby cieszyły się rosnącą popularnością, która leży zarówno w Twoim, jak i w naszym interesie. Jesteśmy rzetelni i solidni w tym, czym się zajmujemy. Różnorodność słonych, pikantnych czy lekko kwaśnych dań to nasza specjalność. Potrafimy też dostosować naszą ofertę do oferty naszych partnerów, dlatego nie musisz się o nic martwić. Nawet jeśli nie masz doświadczenia we franczyzie, prowadzenie takiego biznesu nie będzie dla Ciebie zbyt trudnym wyzwaniem. Skontaktuj się z nami, a na pewno wszystko dokładnie wyjaśnimy.

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły