Planują Państwo otwarcie lub rozszerzenie własnego biznesu gastronomicznego na Mazurach? Serdecznie zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą, jaką jest franczyza fast food w Giżycku. Współpracując z nami, mogą Państwo rozpocząć działalność polegającą na serwowaniu klientom bardzo ciekawych i smacznych posiłków typu “street food” (jedzenie uliczne) charakterystycznych dla kuchni meksykańskiej. Bazują one na kukurydzy z różnymi słonymi, pikantnymi, a nawet słodkimi dodatkami. Jeśli więc chcą Państwo przyciągnąć klientów, którzy szukają czegoś smacznego i zupełnie nowego, to takie jedzenie z pewnością przypadnie im do gustu.

 

Elastyczna współpraca w innowacyjnym projekcie

W Giżycku można znaleźć wiele budek oraz lokali z tradycyjnym fast foodem czy też lodami. Decydując się na naszą ofertę, jaką jest franczyza w Giżycku, mogą Państwo dostarczać swoim klientom coś zupełnie innego i oryginalnego. Meksykańskie jedzenie cieszy się bardzo dużą popularnością w wielu regionach świata i powoli zaczyna podbijać polski rynek. Warto dołączyć do naszej sieci partnerów i zacząć czerpać korzyści z tej rosnącej popularności meksykańskiego jedzenia ulicznego. Współpracując w ramach naszego projektu, jakim jest franczyza fast food w Giżycku, mogą Państwo prowadzić działalność całoroczną lub sezonową. Pod naszą opieką możliwe jest prowadzenie działalności w lokalu, przyczepie, rykszy, budce, stoisku oraz w wielu innych punktach obsługi. Jesteśmy bardzo elastyczni pod tym względem.

 

Profesjonalne wsparcie biznesu na wielu płaszczyznach

Decydując się na naszą ofertę, jaką jest franczyza w Giżycku, otrzymują Państwo kompleksowe wsparcie prowadzonego biznesu gastronomicznego. Nasi specjaliści udzielają pomocy w sprawach związanych z wynajmowaniem lokali oraz z umowami handlowymi. Oprócz tego umożliwiamy zakup niezbędnych produktów z odroczonym terminem płatności. Nasze wsparcie obejmuje też krajowy i lokalny marketing. Zapewniamy również dostęp do wielu różnych przepisów na smaczne dania meksykańskie bazujące na kukurydzy oraz oferujemy profesjonalne szkolenia, dzięki którym obsługa klienta będzie stać u Państwa na bardzo wysokim poziomie.

Naszą ofertę kierujemy do osób, które szukają nowej pracy lub ciekawego pomysłu na własny biznes. Współpracujemy też z istniejącymi lokalami gastronomicznymi, które chcą poszerzyć swoją ofertę o coś zupełnie nowego. Niezależnie od wybranego modelu biznesowego, zapewniamy wsparcie w ramach prowadzonej przez nas infolinii. Chętnie odpowiadamy na wszelkie pytania i wątpliwości.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły