Jeśli interesuje Państwa możliwość prowadzenia dochodowego biznesu w jednym z największych polskich miast leżących nad morzem, to z pewnością nasza franczyza w Gdyni spełni Państwa oczekiwania. W ramach tego modelu biznesowego otrzymają Państwo kompleksowe i elastyczne wsparcie w zakresie prowadzenia biznesu gastronomicznego. Będzie on nakierowany na serwowanie tak zwanego jedzenia ulicznego charakterystycznego dla kuchni meksykańskiej. Dania oferowane przez naszą markę bazują na kukurydzy oraz różnych słonych, pikantnych i ostrych dodatkach. Współpracując z nami, dotrą Państwo do wielu klientów zainteresowanych czymś smacznym i zupełnie innym w porównaniu z tradycyjnymi punktami fast food.

 

Franczyza fast food w Gdyni z Crazy Corn

Nasz model biznesowy jest nakierowany na stałą współpracę w oparciu o proste i przejrzyste zasady. Zależy nam na jak największym komforcie naszych współpracowników oraz na optymalizacji ich dochodów. W związku z tym jesteśmy w stanie dopasować się do Państwa projektów i pomysłów na biznes. Z nami możliwe jest założenie zupełnie nowej lub rozszerzenie istniejącej działalności gastronomicznej. Nasi partnerzy mogą serwować dania z lokalu, budki, rikszy, wysepki itp. Dopasowujemy się do wielu typów punktów fast food. Wspieramy zarówno biznesy sezonowe, jak i całoroczne. W ramach współpracy z nami mogą Państwo serwować smaczne, nowatorskie dania, które z pewnością przyciągną wielu klientów poszukujących czegoś smacznego, zdrowego i charakteryzującego się wysoką jakością.

 

Korzyści partnerów Crazy Corn

Franczyza w Gdyni bazująca na współpracy z naszą marką obejmuje wiele istotnych zalet. Przede wszystkim mają Państwo dostęp do szerokiego zakresu unikalnych i autorskich receptur, o które trudno w innych tradycyjnych lokalach fast food. Posiadamy wyłączność terytorialną do określonej liczby mieszkańców, więc taki biznes jest praktycznie pozbawiony konkurencji. Bardzo ważną sprawą jest możliwość leasingu towarów oraz ich zakupu z odroczonym terminem płatności. Zapewniamy wsparcie w zakresie krajowego i lokalnego marketingu oraz oferujemy pomoc naszym partnerom, którzy negocjują warunki wynajmu lub umowy handlowe. Pomagamy na praktycznie każdym etapie działalności naszego partnera, który musi się jedynie skupić na pracy i generowaniu zysków. W razie pytań lub wątpliwości zapraszamy do kontaktu z naszą infolinią. Nasi profesjonalni i wykwalifikowani konsultanci chętnie udzielą niezbędnych odpowiedzi oraz porad związanych z prowadzoną działalnością.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły