Crazy Corn to profesjonalna marka specjalizująca się w serwowaniu posiłków charakterystycznych dla meksykańskiego jedzenia ulicznego. Oferowana przez nas franczyza w Gdańsku umożliwia Państwu założenie i prowadzenie działalności gastronomicznej nad morzem, w jednym z największych i najpopularniejszych polskich miast. W ramach współpracy z nami otrzymają Państwo dostęp do punktu lub lokalu, w którym serwowane będą posiłki bazujące na kukurydzy z pikantnymi, słonymi lub słodkimi dodatkami. Jest to coś zupełnie nowego i interesującego dla klientów posiadających zróżnicowane potrzeby i gusta smakowe. Mogą więc Państwo przyciągnąć do swojego biznesu wiele osób i wygenerować w ten sposób duże zyski.

 

Franczyza fast food w Gdańsku – profesjonalne wsparcie partnerów

Decydując się na współpracę z naszą firmą, mają Państwo zapewnioną uczciwą współpracę na przejrzystych warunkach zgodnych ze zróżnicowanymi wymaganiami i potrzebami. Potrafimy dopasować się do wielu modeli biznesowych oraz projektów i pomysłów naszych partnerów. Innymi słowy, możliwe jest serwowanie dań z punktów, takich jak riksza, przyczepa, budka fast food czy też tradycyjny lokal. W każdym przypadku mamy do czynienia z tak zwanym “street food”, czyli serwowaniem posiłków na świeżym powietrzu. Kukurydza w różnych postaciach oraz z wieloma smacznymi dodatkami z pewnością podbije serca wielu klientów. Warto dodać, że jesteśmy również elastyczni pod względem lokalizacji biznesu wybranej przez partnera. Zapewniamy wsparcie dla całorocznych oraz sezonowych punktów fast food.

 

Atrakcyjna współpraca nakierowana na korzyści

Nasza franczyza w Gdańsku jest godna polecenia ze względu na liczne zalety i korzyści oferowane naszym partnerom. Przede wszystkim otrzymują Państwo dostęp do unikalnych receptur obejmujących różne smaczne dania na słono, ostro czy też słodko. Współpracownicy naszej firmy mogą kupować towary z odroczonym terminem płatności. Możliwy jest też leasing wielu niezbędnych produktów lub materiałów. Co więcej, udostępniamy fachowe szkolenia gastronomiczne, dzięki którym obsługa klientów będzie stała na bardzo wysokim poziomie. Są one bowiem prowadzone przez doświadczonych i wykwalifikowanych specjalistów. Nasza franczyza fast food w Gdańsku obejmuje również wsparcie w zakresie negocjowania warunków wynajmu lub umów handlowych. W razie potrzeby pracownicy naszej infolinii chętnie udzielają porad oraz odpowiedzi na zadawane pytania. Zapewniamy kompleksowe wsparcie na każdym etapie działalności.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły