Nasza marka Crazy Corn oferuje przedsiębiorcom możliwość prowadzenia działalności gospodarczej polegającej na biznesie gastronomicznym. Umożliwiamy zarządzanie punktem w różnych regionach naszego kraju. Między innymi obszarem naszej działalności jest Bydgoszcz. Oznacza to, że jeśli planują Państwo serwowanie smacznych i pożywnych dań swoim klientom w stolicy województwa kujawsko-pomorskiego, to nasza propozycja współpracy jest jak najbardziej godna uwagi ze względu na jej liczne atuty. Wybierając nasz model biznesowy – franczyza fast food w Bydgoszczy, zyskują Państwo możliwość serwowania swoim klientom dań z zakresu szeroko pojętej meksykańskiej kuchni ulicznej.

 

Profesjonalna współpraca z partnerami biznesowymi

Nasza franczyza w Bydgoszczy to rozwiązanie biznesowe oparte o przejrzyste oraz uczciwe warunki współpracy dla wszystkich partnerów. Zapewniamy wsparcie różnorodnych form biznesu gastronomicznego. Dopasowujemy się do potrzeb już istniejących firm, które chcą poszerzyć swoją ofertę o meksykańskie jedzenie uliczne, ale oprócz tego chętnie współpracujemy z osobami, które chcą otworzyć nowy biznes tego rodzaju, nawet jeśli nie posiadają większej wiedzy i doświadczenia w tym zakresie. Jesteśmy elastyczni pod kątem lokalizacji wybranej przez partnera. Zapewniamy możliwość prowadzenia biznesu w ramach różnych modeli, takich jak riksza, przyczepa, wyspa, lokal, budka itp. Jesteśmy więc w stanie dopasować się do Państwa pomysłu na biznes. Dodatkowo oferujemy wsparcie dla firm działających przez cały rok lub sezonowo.

 

Najważniejsze korzyści współpracy z Crazy Corn

Franczyza fast food w Bydgoszczy dostępna w naszej ofercie, to profesjonalne rozwiązanie biznesowe, które wiąże się z wieloma istotnymi atutami dla punktów gastronomicznych wchodzących w skład naszej sieci. Przede wszystkim partnerzy mają możliwość leasingu oraz kupowania różnych towarów, akcesoriów i produktów z odroczonym terminem płatności dopasowanym do potrzeb i możliwości finansowych przedsiębiorców. W ramach współpracy zapewniamy dostęp do unikalnych, autorskich receptur związanych z uliczną kuchnią meksykańską oraz do profesjonalnych szkoleń, dzięki którym przyrządzanie odpowiednich potraw nie będzie stanowiło problemu. Pomagamy również w negocjowaniu umów handlowych, wspieramy procesy pozyskiwania inwestorów oraz zapewniamy kompleksową pomoc w zakresie marketingu ogólnopolskiego oraz lokalnego. W razie potrzeby nasza infolinia służy pomocą oraz fachowymi poradami.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły