Chciałbyś otworzyć swój punkt gastronomiczny, który cieszyłby się powodzeniem przez cały rok? Marzysz o menu, które sprostałoby wysokim oczekiwaniom klientów w różnym wieku? Wierzymy, że franczyza w Bielsku-Białej to doskonały pomysł na sprawdzony i intratny biznes. Szczególnie jeśli wezmą Państwo pod uwagę nasze bogate menu, obfitujące w dania z kuchni meksykańskiej, która wzbudza ciekawość na całym świecie. Śląsk to taki region w kraju, gdzie ostrzejsze i bardziej wyraziste smaki cieszą się olbrzymim powodzeniem. Serwując dania tejże kuchni, prawdopodobnie nigdy nie będziesz narzekać na brak zainteresowania zarówno ze strony bielszczan, jak i przyjezdnych.

Meksykański fast-food – franczyza w najlepszym wydaniu

Prowadzisz restaurację, pub, karczmę, budkę stacjonarną lub mobilną? Masz w ofercie dania typu fast-food i nie tylko? Nasza propozycja współpracy na zasadzie franczyzy może być dla Ciebie niezwykle interesująca. Kukurydza, meksykańskie przyprawy czy inne dodatki – któż ich nie lubi albo nie chciałby spróbować? To właśnie te składniki są podstawą dań, które mamy w swojej ofercie, a nasi klienci za nimi wprost przepadają. Dzięki temu oferowane przez nas meksykańskie menu jest niezwykle różnorodne.

 

Zainteresują się nią także ci, którzy preferują dania na słono, jak i osoby, które gustują w potrawach słodkich lub ostrych. Wybór tych dań jest również atutem naszej oferty – zawsze będziesz mógł zaproponować wiele posiłków w różnych cenach, aby uszczęśliwić każdego, kto tylko chciałby skosztować oryginalnej meksykańskiej kuchni. Franczyza fast-food w Bielsku-Białej, polegająca na serwowaniu meksykańskich dań, da Ci przewagę nad konkurencją. Są to potrawy, które stopniowo i sukcesywnie zaczynają wpisywać się w gusta kulinarne Polaków.


Dlaczego warto podjąć z nami współpracę?


Nasza oferta współpracy na zasadzie franczyzy w Bielsku-Białej jest niezwykle elastyczna. Kto może zostać naszym partnerem biznesowym? Każdy, kto tylko chciałby wzbogacić swoje menu o dania meksykańskie. Niezależnie od tego, czy prowadzisz duży, średni, czy mniejszy lokal, możesz dostrzec olbrzymi potencjał drzemiący w takim urozmaiceniu swojego menu. Dania meksykańskie z naszej oferty możesz również serwować przez cały rok i sezonowo. Rodzaj prowadzonej przez Ciebie działalności gastronomicznej nie jest więc przeszkodą.. Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą bliżej, a jesteśmy pewni, że zawiążemy naprawdę owocną współpracę. Jesteśmy do dyspozycji i chętnie odpowiemy na wszystkie pytania.

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły