Szukają Państwo możliwości rozpoczęcia nowego lub rozwinięcia istniejącego biznesu gastronomicznego na terenie Białegostoku? Jeśli tak to nasza franczyza fast food w Białymstoku jest rozwiązaniem stworzonym specjalnie z myślą o Państwa działalności. W ramach współpracy z naszą marką Crazy Corn mogą Państwo uzyskać kompleksową pomoc na każdym etapie prowadzonego biznesu gastronomicznego. Dzięki nam możliwe jest założenie lokalu lub punktu specjalizującego się w serwowaniu potraw fast food charakterystycznych dla kuchni meksykańskiej. Jest to coś innowacyjnego i bardzo smacznego, więc mogą Państwo mieć pewność, że taka forma działalności przyciągnie spore grono klientów, a to przełoży się na generowanie wysokich zysków.

 

Elastyczna współpraca na przejrzystych warunkach

Przedsiębiorcy zainteresowani możliwościami, jakie oferuje nasza franczyza w Białymstoku, mogą liczyć na przejrzyste i uczciwe zasady współpracy, która jest nakierowana na korzyści dla obu stron. Zależy nam na wygodzie naszych partnerów, dlatego dopasowujemy się do różnych form działalności. Decydując się na współpracę z nami, możliwe jest prowadzenie usługi w lokalu, przyczepie, budce, na wyspie gastronomicznej oraz w wielu innych punktach fast food. Co więcej, dopasowujemy się do potrzeb i pomysłów przedsiębiorców, którzy prowadzą działalność sezonową oraz całoroczną. Duża elastyczność sprawia, że z naszego modelu biznesowego mogą korzystać osoby poszukujące pracy oraz przedsiębiorcy mający pomysł na nowy biznes lub rozszerzenie swojej działalności.

 

Dlaczego warto współpracować z Crazy Corn?

Współpraca z nami w ramach modelu biznesowego, jakim jest franczyza fast food w Białymstoku, jest związana z licznymi korzyściami dla partnerów, którzy zdecydowali się na współpracę z nami. Przede wszystkim zapewniamy Państwu dostęp do wielu unikalnych, autorskich receptur oraz szkoleń, dzięki którym będą Państwo w stanie zapewnić klientom obsługę na bardzo wysokim poziomie. Kolejną ważną zaletą jest pomoc w zakresie negocjacji handlowych, umów wynajmu czy też poszukiwania inwestorów. Zajmujemy się też kompleksową pomocą w zakresie marketingu krajowego i lokalnego, więc nie muszą się Państwo martwić o skuteczne promowanie biznesu. Partner ma swobodę w zakresie wyboru lokalizacji swojego punktu gastronomicznego. Dostarczamy również towary w ramach leasingu lub zakupów z odroczonym terminem płatności. W razie konieczności nasza firma udziela profesjonalnej pomocy oraz porad w ramach prowadzonej przez nas infolinii.

 

NASZA OFERTA:

Przyczepa gastronomiczna

Sprzedaż całoroczna lub sezonowa.

Możesz rozpocząć sprzedaż nawet w dniu odbioru w dowolnym zakątku naszego kraju, dając uśmiech i niezapomniane wrażenia  smakowe klientom.

Start inwestycji już od 25 tys. zł już z pierwszym zakupem towaru.

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Lokal

( sprzedaż z okienka lub z serwisem wewnątrz)

Doskonałe rozwiązanie dla centrum miast, osiedli. 

Wystarczy mały lokal z okienkiem sprzedażowym ( od 8 m2)  

Koszt rozpoczęcia od 25 tys. z pierwszym zakupem towaru 

Wózek gastronomiczny / riksza

Biznes sezonowy. 

Najbardziej ekonomiczne i elastyczne rozwiązanie. 

To od Ciebie zależy gdzie i kiedy będziesz pracował. 

Nasze wózki i riksze są autonomiczne. Nie potrzebujesz dostępu do prądu i wody. 

 Koszt inwestycji już od 17 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Wyspa w galerii handlowej

Koszt rozpoczęcia działalności od 25 tys. zł z pierwszym zakupem towaru

Dostosowanie posiadanej przyczepy, foodtracka, lokalu

Gdy posiadasz już własną przyczepę koszt rozpoczęcia nie powinien przewyższyć 20 tys. zł 

Dodatek do lokalu gastronomicznego

Dostosowanie miejsca i zakup niezbędnych urządzeń jak dodatek do prowadzonego już lokalu nie powinien przewyższyć 15 tys. zł z pierwszym zakupem towaru + adaptacja miejsca w lokalu 

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Zapytaj o szczegóły